RENEE Willem Macbook sleeve 15"

RENEE by Castelijn & Beerens

Willem laptophoes voor 15" Macbook. Geschikt voor Macbook Pro 15” en Macbook Pro 15” Nieuw. Deze leren laptophoes uit de Renee Made in Holland serie is gemaakt van premium plantaardig gelooid leer en gevoerd met beschermende wolvilt. De sleeve wordt volledig in Nederland geproduceerd in ons atelier te Waalwijk. Verkrijgbaar in lichtbruin, rood en zwart.

De levertijd is 2-4 werkdagen.

Op voorraad
SKU
59 9247
€ 109,95

Made in Holland

Castelijn & Beerens is in 1945 te Waalwijk opgericht door Dhr. Castelijn & Dhr. Beerens. De fabriek staat nog steeds in Waalwijk. De know-how van het lederambacht is met grote toewijding in het familiebedrijf van generatie op generatie doorgegeven. De huidige generatie heeft in 2012 het label RENEE opgericht en stelde zich als doel de know-how van leer en productie in het bedrijf te cultiveren. Resultaat: Made in Holland, Nederlandse origine van ontwerp tot eindproduct!

Voor RENEE Made in Holland selecteerde we 100% plantaardig gelooid stierenleer. Waarom van stierleer? Omdat de huid van een stier compacter is dan van een koe. Dat geeft een steviger en standiger stuk leer. Precies wat we nodig hebben om de designs van Made in Holland goed neer te zetten. Waarom plantaardig gelooid? Het geeft leer karakter en laat het leven in gebruik. Het krijgt een schitterende patina en zal in verloop van tijd donkerder worden. Kleuropties: licht bruin, rood, naturel of zwart.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud houdt het leer soepel, waterafstotend en verlengt de levensduur. Veeg druppels snel van het leer, zet de producten niet te dicht bij een verwarming of in vol zonlicht en voedt het leer jaarlijks met een neutraal onderhoudsmiddel. Wij adviseren Rapide Lederdressing.

Meer informatie
SKU 59 9247
Materiaal 100% plantaardig gelooid stierenleer
Afmeting 39,5 x 2 x 27,5 cm.
Geschikt voor Macbook Pro 15” en Macbook Pro 15” Nieuw
Schrijf je eigen review
Je reviewed:RENEE Willem Macbook sleeve 15"