RENEE Sam laptoptas 15,6" RFID

RENEE by Castelijn & Beerens

Deze 15,6 " laptoptas is gemaakt van robuust buffelleer en is uitgerust met een RFID ritsvak. Dit zorgt ervoor dat je bank-, creditkaarten en paspoort beschermd zijn tegen skimmen. Daarnaast is hij voorzien van een praktische gedeelte met ruimte voor pennen, een paspoort en een smartphone. Zowel in de hand als over de schouder is de Sam comfortabel mee te nemen door de afneembare leren schouderband. Vernoemd naar Sam, kleindochter van René Beerens.

De levertijd is 2-4 werkdagen.

Op voorraad
SKU
59 9473-LB
€ 259,00

De Renee collectie is de meest robuuste binnen Castelijn & Beerens.

Bij ontwerp is gekeken naar een combinatie van karakteristieke materialen en naar functionaliteit. Alle tassen zijn voorzien van een speciaal RFID ritsvak waar uw bank-, creditkaarten en paspoort worden beschermd tegen skimmen. Het natuurlijk generfde buffelleer en stevig plantaardig gelooide riemenleer vormen een vanzelfsprekende eenheid. De nikkelvrije metalen onderdelen zijn voorzien van antiroest coating en kunnen tegen een stootje. De sterke keperbinding weving maakt de 100% katoenen voering dicht van structuur en kwalitatief hoogwaardig.

De naam Renee verwijst naar René Beerens, 2e generatie C&B en ambachtsman pur sang. Leuk weetje: alle producten van de Renee collectie zijn vernoemd naar familieleden van de oprichters.

Meer informatie
SKU 59 9473-LB
Kleur Lichtbruin
Materiaal Leder Nerf
Afmeting 41 x 14 x 38 cm.
Geschikt voor Laptop 15,6"
Schrijf je eigen review
Je reviewed:RENEE Sam laptoptas 15,6" RFID