Feuerwear Rick iPad case

De iPad case Rick van Feuerwear is geschikt voor iPad. Praktisch, robuust en duurzaam!

De producten van Feuerwear zijn een one-of-a-kind van gebruikte brandweerslang en heeft zijn eigen, individuele geschiedenis. Voordat de brandweerslang door Feuerwear werd verwerkt, heeft hij bij talrijke operaties brand en hitte getrotseerd en levens gered. Na zijn dienst bij de brandweer werd de slang door Feuerwear gereinigd, gescheden en met hoogwaardige materialen verwerkt. Zo ontstaat dit stevige unieke artikel. Klaar om jou tijdens je dagelijkse acties te begeleiden.

Op voorraad
SKU
FWiPAD
€ 69,00

De iPad case Rick van Feuerwear biedt de perfecte bescherming voor uw iPad. De klep zorgt ervoor dat bij het openen of sluiten van de klep, de iPad in- of uitschakeld. De Hoes is in twee posities op te stellen voor een optimale hoek bij het bekijken foto's en video's, of voor het typen. Je iPad zit stevig vast met elastieken in de hoeken. De gerecycleerde one-of-a-kind brandweerslang maakt de iPad case uiterst robuust en weerbestendig. Rick is de perfecte metgezel voor uw iPad.

Productkenmerken

  • Gemaakt van Gebruikte brandslangen, Gebruikte PVC dekzeilen
  • Maat: 26 x 20 x 2 cm
  • Magnetische klep zorgt voor aan/uit van de iPad
  • Op te zetten in twee standen
  • Geschikt voor de iPad
Meer informatie
SKU FWiPAD
Materiaal Gebruikte brandslangen, PVC dekzeilen
Afmeting 22 x 15,5 x 0,7 cm.
Geschikt voor iPad
Gewicht 180 gr.
Bijzonderheden Elk Feuerwear product is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Het bestelde product kan afwijken van de productfoto's!
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Feuerwear Rick iPad case