Feuerwear Gordon 18L Messengerbag

De Gordon 18L van Feuerwear is de perfecte compagnon voor alle allerdaagse missies! Dankzij de flexibele grootte zal deze messengerbag. gemaakt van brandslangen. altijd bij de juiste omgeving passen.

De levertijd van dit product is 2-5 werkdagen.

Op voorraad
SKU
FWGORD18L
Zo laag als € 210,00
Gordon 18L van Feuerwear is de messenger bag voor alledaagse missies en biedt meer opslagruimte dan zijn broertje! Dankzij vele kleine compartimenten is er een heleboel opslagruimte voor o.a. je mobiele telefoon. sleutels. enz. De messenger bag past zich aan de inhoud aan dankzij de flexibele grootte. zodat je net iets meer kan meenemen. De messenger bag is zeer comfortabel vanwege de verwijderbare schouderriem met vulling. die bestaat uit het hetzelfde stuk van brandslang zoals de tas. Een extra taille band zal de Gordon altijd in de juiste positie houden terwijl je fietst. Het harnas systeem kan worden aangepast voor de linkshandige. Er is ruimte voor laptops. notebooks en MacBooks tot 15" in de gewatteerde laptopvak en is verkrijgbaar in rood. wit en zwart.
Meer informatie
SKU FWGORD18L
Materiaal Gebruikte brandslangen, PVC dekzeilen en autogordels
Afmeting 34 cm x 44 cm x 15 cm
Geschikt voor tot 15" laptop
Volume (ltr.) 17-18 ltr.
Gewicht 1590 gr.
Bijzonderheden Elk Feuerwear product is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Het bestelde product kan afwijken van de productfoto's!
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Feuerwear Gordon 18L Messengerbag