Alchemy Goods Pine Messenger

Leverbaar
SKU
AG1116
€ 59,00 Normale prijs € 109,00

Bestel vóór 15:00u. Wij versturen nog dezelfde dag. Lees meer

Niet tevreden? Je mag altijd gratis retourneren. Lees meer

Turning Useless Into Useful. Het streven van Alchemy Goods is waardeloze spullen, zoals opgeblazen fietsbanden, oude autoriemen en gebruikte advertentiebanners om te turnen naar bruikbare goederen, zoals tassen, broekriemen of portefeuilles. Oftewel Upcycling. Met upcycling verandert iets van mindere waarde in iets met meer waarde. 

Een kleinere messenger bag met rits gemaakt van upcycled fiets binnenband. De Pine is een messenger bag teruggebracht naar de basis. Het heeft alleen nog de essentiële eigenschappen. Een vak aan de buitenkant met rits speciaal voor je mobiele telefoon en wordt beschermd tegen de elementen door een tegen regenbestendige sluitklep. Aan de binnenkant is er genoeg ruimte om alles mee te nemen tijdens een trip van huis naar werk of school. 

Het beschikt over een duurzaam waterbestendig buitenkant opgebouwd uit upcycled fiets binnenbanden en een schouderband gemaakt van een autogordel. De ritssluiting op de buitenkant is gemaakt van de ventiel.

Details
Art.nr. AG1116
Materiaal Fietsbanden, autogordel en nylon
Kleur Zwart
Lengte 25 cm.
Breedte 10 cm.
Hoogte 21,5 cm.
Bijzonderheden Elk AG product is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Het bestelde product kan afwijken van de productfoto's!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alchemy Goods Pine Messenger