Alchemy Goods Ad Bag

Leverbaar
SKU
AG2111
€ 25,00

Turning Useless Into Useful. Het streven van Alchemy Goods is waardeloze spullen, zoals opgeblazen fietsbanden, oude autoriemen en gebruikte advertentiebanners om te turnen naar bruikbare goederen, zoals tassen, broekriemen of portefeuilles. Oftewel Upcycling. Met upcycling verandert iets van mindere waarde in iets met meer waarde. 

Opgebouwd uit versterkte vinyl reclame banners, veiligheidsgordel en fiets binnenbanden, is de Ad-Bag van Alchemy Goods zeer sterk en licht in gewicht. In het vorige leven was deze tas waarschijnlijk een grote ster die hoog op een billboard hing of op een gebouw in het centrum van Seattle. Maar het leven van een big shot advertentie is kort. Alchemy Goods heeft daar een stokje voor gestoken en nu heeft de banner een tweede leven gekregen als tas en kunnen ze jouw boodschappen en dingen dragen. Deze Billboard tas is ideaal voor de sportschool, strand, een picknick, overnachting en meer. Zijn ze na een lange dag vies dan kunnen ze zo in de wasmachine. Geen reclamebanner is hetzelfde dus geen twee tassen zijn gelijk!

Details
Art.nr. AG2111
Materiaal Reclamebanners, autogordels
Kleur Multicolor
Lengte 40,5 cm.
Breedte 11,5 cm.
Hoogte 40,5 cm.
Bijzonderheden Elk AG product is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Het bestelde product kan afwijken van de productfoto's!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alchemy Goods Ad Bag